Zalm van vel ontdoen en in blokjes snijden, wassen en met bloem besmeren;
ruime hoeveelheid olie verhitten en de zalm hierin goudbruin bakken en
daarna afscheppen.
14 eetlepels olie verhitten en hierin de ui, knoflook en peper lichtbruin
fruiten; tomatenpuree en Pom (roerbakmix) toevoegen, het geheel goed
omscheppen en na enkele minuten de zalm en de selderij toevoegen en goed
omscheppen. Voeg vervolgens het water toe en laat het geheel 10 minuten op
laag vuur zachtjes sudderen; de laatste 2 minuten de tomaat, in stukjes
geneden, toevoegen. Zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met Kotomisi Rijst,
Kouseband.
Variatietip: Gebruik Shanghai paksoi in plaats van kouseband.
Bron/inzender: Astrid
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |